Sjötransporter och dykeriarbeten

Allfix Bokenäs AB är företaget du vänder dig till när du ska frakta säkert till sjöss! Vi finns på Västkusten, runt omkring Lysekil, och åtar oss sjötransporter upp till 20 ton.

Vi på Allfix Bokenäs AB har stor kunskap och lång erfarenhet av att genomdriva sjöentreprenader/undervattensarbeten på ett effektivt sätt. Vi är specialister på sjötransporter, dykeriarbeten, hamnar och bryggor.

Allfix Bokenäs AB hanterar tyngre sjöentreprenader som exempelvis sjötransporter och byggnation av kajer. Att utföra transporter till sjöss på ett säkert sätt i alla väder är något som vi har stor erfarenhet av. Givetvis tar vi hänsyn till rådande isläge under vintern.

Allfix Bokenäs AB utför arbeten inom sjöentreprenader för privatpersoner och 

större uppdragsgivare. Bland våra tjänster för sjöentreprenader hittar du byggnation av kajer, dykeriarbeten, pålningsarbeten och pontonbryggor. Vi utför även besiktning och konsultation och kan utföra arbeten med fjärrstyrd undervattenskamera (ROV) samt med vår flygande UAS Multikopter.

Vi använder den senaste tekniken och har en väl utbyggd maskinpark till vårt förfogande. Det gör att vi kan erbjuda bästa möjliga service till dig som kund. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

Sedan 1979 har vi utfört kajbyggen, pålningsarbeten och sjöbesiktningar. Vi tror att vår kunskap, flexibilitet och positiva anda säkerställer ett gott resultat som du kommer vara mycket nöjd med. Vi kommer ut till dig för en platsbedömning och lämnar efter det en offert.

När du anlitar våra tjänster inom sjöentreprenad kan du lita på att arbetet blir väl utfört. Vi arbetar alltid med stor omsorg och personligt engagemang i våra kunder. Tveka inte att höra av dig till oss nästa gång du behöver vår erfarenhet av sjötransporter och dykeriarbeten i närheten av Uddevalla, Tjörn, Orust eller Lysekil!