Bryggor

Allfix Bokenäs AB har en bred kompetens inom sjöentreprenad, samt konstruktion av bryggor, pontoner och pålningsarbeten. Våra kunder är både privatpersoner och större uppdragsgivare som kommuner och föreningar som är i behov av en välkonstruerad brygga i närheten av Uddevalla, Tjörn, Orust eller Lysekil. Vi erbjuder också grundkonstruktioner samt förstärkning av sjöbodar.

Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi kan lösa hela uppdraget inom företaget. Det gör det lättare för dig som kund att vara med i alla delar av arbetet. Och vi kommer alltid ut till dig för en platsbedömning innan vi lämnar en offert.

Vi har ett antal olika konstruktioner av bryggor att välja mellan. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett besök hos dig.

Badbryggor

llfix Bokenäs AB har byggt badbryggor av god kvalitet sedan 1979. Vi har bred kompetens inom sjö-entreprenad och klarar alla typer av miljöer. Det gör att vi kan erbjuda bryggor som är både säkra och estetiskt tilltalande.

Läs mer

Båtbryggor – olika konstruktioner

Allfix Bokenäs AB erbjuder ett antal konstruktioner av båtbryggor. Hos oss får du professionell hjälp med att bygga din fasta brygga eller flytbrygga till din båt eller strandtomt. Vi har lång erfarenhet av bryggor och ett nära samarbete med etablerade leverantörer av flytbryggor.

Läs mer

Att bygga en brygga

Vi hjälper dig välja konstruktion och byggmaterial som är bäst lämpad efter miljöns förutsättningar och bryggans tilltänkta användningsområde. En träbrygga utsätts för stora påfrestningar och det är därför viktigt att konstruktionen blir bra. När man väljer bryggkonstruktion är det viktigt att ta hänsyn till bland annat:

Läs mer

Varför påla en brygga?

Pålade bryggor är ett bra alternativ för skyddade miljöer, till exempel i skärgård eller vikar. Denna typ av konstruktion fungerar också bra på platser med mjuk sjöbotten, där pålverket lättare kan slås ned.

Läs mer